Bosses en 48 hores
COFER&BAGS

Fabriquem i comercialitzem tot tipus de bosses de paper, bosses de plàstic i embalatges, amb els materials més diversos i sempre atents a les últimes novetats i especialitats que el sector demana.
 
Per a què, necessitem bosses publicitàries…?

Has pensat en l'important que té, actualment, la publicitat i imatge en qualsevol negoci?

De quina forma pots donar a conèixer la teva empresa, botiga o negoci, per a arribar al màxim de clients potencials, i sempre amb uns costos mínims?

Vols anar a una fira, esdeveniment o congrés i necessites que la teva publicitat tingui el màxim d'impactes?

Cofer &Bags té les respostes.

Fabriquem i comercialitzem tot tipus de bosses i embalatges, amb els materials més diversos i sempre atents a les últimes novetats i especialitats que el sector demanda. Bosses de paper, bosses de plàstic i bosses de tela, papers d'embolcall, etiquetes adhesives, packaging, cintes de regal personalitzades. Sempre amb una gran varietat d'acabats i tractant de buscar la millor relació qualitat-preu.

Fes un cop d'ull per la nostra pàgina web. Treu les teves conclusions i, si ho desitges, contacta amb el nostre departament comercial, ens coneixem i ampliem la informació que aquí t'avancem.

Solucionarem i donarem resposta a totes els dubtes que tinguis sobre el món de les bosses.
 

Productes destacats

BOSSA ALFA COFER
Fes un cop d'ull per la nostra pàgina web. Treu les teves conclusions i, si ho desitges, contacta amb el nostre departament comercial, ens coneixem i ampliem la informació que aquí t'avancem. Solucionarem i donarem resposta a totes els dubtes que tinguis sobre el món de les borses.
BOSSA ALFA IMPORT
Bossa de gama alta

Últimes notícies

Servim Bosses en 48 hores
Noves mides de bosses de paper, amb nansa retorçada
Veure totes les notícies
Cofer&bags © 2007-2016 - Nota legal i política de privacitat

Web realitzat per EnginyWorks